Handvervaardigde Keramiek

Welkom

In een bijna 200 jaar oude schuur waar in vroegere tijden eerste klas Zeeuwse trekpaarden werden gefokt, vind u nu een grote collectie handvervaardigde keramiek. De paarden zijn verdwenen maar het eerlijke handwerk, de vakkennis en creativiteit zijn gebleven.

Tussen de eeuwen oude spanten heeft Atelier de Test, het werk verzameld van een groot aantal kunstenaars en ambachtslieden.

Deze mensen vervaardigden keramiek in alle soorten en stijlen, van leuk en vernuftig tot boeiend en fraai, waarbij de prijzen betaalbaar zijn gehouden. U vind bij ons al vanaf 5 euro een handvervaardigd, dus uniek, geschenkje.

Behalve handvervaardigde keramiek exposeren we ook andere vormen van kunst en ambacht, zoals beelden, schilderijen, mondgeblazen glas enz.

Komt U eens vrijblijvend kijken. De entree is gratis.

Tot ziens!

De Expositieruimte

Het interieur van de eeuwenoude schuur met daarin het werk van ongeveer 35 kunstenaars en ambachtslieden. Zie onze fotogalerij Expositieruimte voor een indruk.

De Keramiektuin

Buiten staan ook veel objecten, groot en klein, maar nu speciaal voor in de tuin.

In de keramiektuin vind u ook ons gezellige terras. Hier kunt u wat drinken of een kleinigheid eten. Zie onze fotogalerij Keramiektuin voor een indruk.

Voor de Kinderen

Wilt u even ongestoord rondkijken, voor de kinderen hebben we een kinderhoek waar ze kunnen ontdekken wat je zoal met klei kunt doen. In de maanden Juli en Augustus kunnen ze met hulp ook eens een potje draaien. Zie ook de fotogalerij Kinderhoek.